A férjem meglepetésére

Én nőként mondhatom sajnos nyugodtan, hogy teljes mértékben analfabéta vagyok minden elektronikus dologgal, telefonokkal, azok tartozékaival, szervíz szolgáltatásokkal kapcsolatosan. Én nem értek hozzá és ezt nem is tartom nagyon problémás dolognak, hiszen vannak ehhez értő emberek, akiktől tudok segítséget kérni, például a férjem tökéletes példa erre. Imádja ezeket a dolgokat nézegetni, olvasgat a legújabb termékekről, utána néz a véleményeknek mielőtt vesz valamit. És ez nekem teljesen kényelmes, kivéve, ha gyorsan szeretnék valamit kézhez kapni. Mert bizony, ha már nem egy megszokott és régóta használt terméket veszünk, hanem valami újat, az sokszor hetekbe is beletelik még választ. Na ezt már nem mindig bírom annyira türelemmel végig várni.

Éppen ezért, amit teljesen vakmerően, az új autómba valamelyik nap egyedül beszereztem nem volt más, mint egy autós telefontartó. Mondanom sem kell, hogy mennyire meglepődött a férjem, mikor meglátta, hogy nélküle vettem meg, és még csak nem is szóltam neki. Láttam is rajta, hogy bizony megsértődött, de elmondtam neki, hogy kifejezetten a baseus márkát választottam, hiszen minden tartozékunk ilyen márkájú és hát eddig teljesen tökéletesen működnek és nagyon meg vagyunk velük elégedve. Tehát, szerettem volna meglepetést okozni neki, hogy én is képes vagyok ilyenekre, hogy büszke legyen rám. Ekkor már teljesen máshogy nézett a dologra.

Persze teljesen más volt az indok, mint a kommunikáció, de a házasság már csak erről szól. Ha a férjemre várok, akkor biztosan kell két hét mire a telefontartó megérkezik hozzám, így viszont már használható és tökéletesen működik is. Bár én biztos voltam benne, már amikor eldöntöttem, hogy veszek egyet, hogy a baseus tökéletes megoldást fog kínálni számomra. A férjem pedig most remélem büszke rám és sosem jön rá, hogy egy tökéletes kommunikációt választottam a sértődése megelőzésére.