Munkaruha a neten? Simán működik

A családom munkaruhával és munkavédelmi eszközökkel foglalkozik, már több, mint 20 éve. A legjobb német termékek mellett bőséges választékot tartunk, így minden vállalkozó és cég számára ideális megoldásokkal tudunk szolgálni a minket felkeresőknek. Webshopozni ugyan nem lehet, mert a gyártók és a nagykerek azt a szerződésben kikötötték, de mivel nagy boltunk van és óriási választékunk ez nem is hiányzik.

A környéken mi vagyunk a legnagyobbak és ismer minket mindenki. De egy 30-40 kilométeres sáv után, már annyira nem tudtak rólunk ezért akartunk egy új weboldalt, ahonnan megismernek minket a megyében is. Hiszen, ha valaki látja, hogy itt mindent azonnal megkap, akkor nem fog hezitálni és biztosan benéz hozzánk. A weboldal készítés árak igen nagy szórásban vannak, ezért nem is tudtuk, hogy kit kellene megbízni. Végül azt a céget kerestük meg, akiket a neten találtunk, mert nem csak az ő oldaluk és a referenciájuk, az ajánlatuk is igen profi volt és árban is pont megfizethetőek voltak. Se nem meglepően olcsó, se nem túl drága. Így belevágtunk a weboldalba. Majd, amikor kész lett akkor egy csomó mindent csináltattunk még, de ezekre nem térnék ki, mert üzleti titokként kezeljük!

A hatás nem maradt el. Rengeteg új vevőnk lett és ami a legjobb, hogy folyamatos vásárlóink lettek nagyobb cégek is. Beszélgettem az egyik új partnerrel, aki pont a weboldalon látta, hogy milyen komoly kínálatunk van. Hallott már rólunk régebben is, de mivel az oldalunk elavult volt, azt hitte, hogy már nem olyan jó a boltunk ezért máshonnan oldotta meg a beszerzését. A fene gondolta, hogy ez ilyen fontos. Ha tudjuk előbb belevágunk.