Nem bánod meg ha őket választod!

Én iszonyatosan sokszor találkozok vállalati tanácsadóként olyan helyzetekkel, amikor a vállalatvezető vagy ügyvezető igazgató azért dönt egy-egy szolgáltató cseréje mellett, mert sem a kommunikáció sem pedig a hozzáállás nem igazán üti meg az elvárt színvonalat. Ilyen esetekben képesek még akkor is a változtatás mellett dönteni, hogy ha egyébként a szolgáltatás eredményével, minőségével elégedettek. Én teljesen megértem ezt a hozzáállást, hiszen rengeteg energiát és időt tud elvinni az, hogy valakivel a fent említett dolgok miatt küzdelmes a közös munka. Sosem gondoltam volna azonban, hogy ez a jelenség egyszer a saját életemben is meg fog jelenni.

Én ezidáig folyamatosan utaztam a főváros és a lakhelyem, azaz vidék között, de ez már a sok munka miatt annyira fárasztóvá kezdett válni, hogy úgy döntöttem, felköltözök a fővárosba. Nem igazán tudtam eldönteni első körben, hogy mely kerület mely részét válasszam. Persze voltak elképzeléseim, de úgy döntöttem, hogy ameddig nem tudom pontosan eldönteni hogy hol szeretnék lakni vagy élni, addig csak a kiadó szobák közül fogok választani. Persze arról fogalmam sem volt, hogy hol tudnám megtalálni a tökéletes kiadó szobát magam számára.

Végül egy nagyon kedves ismerősöm javasolta a kiadoszobabudapest.hu csapatot, akik a Global Best Property Zrt. képviseletében a fővárosi ingatlan piac tökéletes segítőtársaként minőségi és megbízható szolgáltatást nyújtanak a kiadó szobák terén. Valóban hihetetlen gyorsan rá is találtam segítségükkel a tökéletes megoldásra, egy kiadó szoba 7 kerület lett a biztos pontom a fővárosban, és azt tudom mondani, hogy eszem ágában sincs most, egy év után sem váltani saját albérletre. Egyrészt jóval olcsóbb, mint egy saját albérlet, másrészt pedig hihetetlenül megszerettem azt a kis csapatot akikkel együtt lakom. Mindannyian dolgozunk, kifejezetten céltudatosnak mondhatjuk magunkat akár a karrier, akár az élet egyéb pontjainak tekintetében, és hát iszonyatosan jó néha közösen kikapcsolódni, nézni egy jó filmet vagy aktívan pihenni a város adta lehetőségek valamelyikét igénybe véve. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha kiadó szoba keresés feladata előtt áll, csakis őket keresse fel, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni.