Legújabb segítőtársunk

Az építőipar területén rengeteg lehetőség áll az ember rendelkezésére, de legalább ennyi veszély és buktató is nehezedik rá. Sajnos azt kell mondjam, hogy iszonyatosan nagy bátorság kell annak aki az itteni létbe belevág, és közel sem biztos, hogy lesz elég tőkéje, ambíciója és lehetősége ahhoz, hogy egy nagy céget létre tudjon hozni, de minden esélye megvan rá, ha kellő kitartással és szorgalommal tekint a dolgok elé. Én például, amikor létrehoztam a cégemet még fogalmam sem volt hogyan fogom tudni irányítani és hogyan fogok tudni ennyi embert koordinálni és folyamatosan igazgatni. Szépen fokozatosan azonban beletanultam mindenbe, és ma már ott tartunk a céggel, hogy számtalan új szolgáltatás mellett az ügyfél elégedettségünk folyamatosan nő, és egységnyi idő alatt egyre több és több munkát tudunk megoldani, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, a továbbképzéseknek és persze a gépi beszerzéseknek is.

Az Umwelt csapata iszonyatosan sokat segít nekünk abban, hogy milyen gépet milyen formában lehetne az építkezéseken használni, és mivel már egészen nagy építkezéseken, ipari parkok létesítésénél és hatalmas irodaházaknál dolgozunk alvállalkozóként, eljutott oda a cég, hogy szüksége volt egy gréder beszerzésére. Ez a földgyalu ugyanis nagyon sokat segít számunkra, hogy a földmunkák minél gyorsabban és minél hatékonyabban el legyenek végezve, hogy aztán a ráépülő feladatok is gyorsan és hatékonyan futhassanak végig, hogy ne kelljen határidőt csúsztatnunk egyetlen esetben sem.

Persze nem csak ez a gréder, hanem már számtalan egyéb gép is került hozzánk az umwelt csapatától, és azt kell mondjam, hogy imádunk velük együtt dolgozni. Iszonyatosan sokat segítenek a kiválasztásban és a beszerzésben egyaránt. Én biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok közös projektet fogunk végig futtatni. Legalább is remélem, mert az azt jelentené, hogy még tovább fejlődik a cég és még tovább tudjuk növelni a feladatkörét.