Gyors és kényelmes megoldás

Amikor mi eldöntöttük a férjemmel, hogy nem igazán szeretnénk egy kertesház folyamatos munkájával és karbantartási feladataival megküzdeni, és egy új építésű ámde társasház ötödik emeletén vásárolunk lakást magunknak, még fogalmunk sem volt, hogy akármennyire is szeretnénk megúszni a felújítási munkálatok bonyolult feladatait, bizony az ötödik emeleti új építésű újdonsült lakásunk is fog számunkra meglepetéseket tartogatni. Mi iszonyatosan szerettük volna megúszni azt, hogy szakembereket kelljen keresgélünk, és hónapokat kelljen várnunk arra, hogy valaki elvégezze a feladatokat, és mi be tudjunk költözni. Most azt mondhatom, hogy csak az mentett meg ettől minket, hogy egy nagyon jó ismerősünk ajánlásával rátaláltunk a djgepeszet csapatára, akik budapest klímaszerelés tekintetében bátran állítom, hogy a legjobb és leg profibb csapatnak számítanak.

Hihetetlen sok helyről hallom sajnos az ismerőseim és a családom köréből egyaránt, hogy akik ma egy lakás vagy akár egy ház felújításába vágnak bele nagyon kemény felvágják a fejszéjüket. Nagyon nagy a kereslet ma a szakemberekre, ezért iszonyatosan sok időt kell rászánni már arra is hogy munkába álljanak. Arról nem beszélve, hogy az alapanyagok árai folyamatosan emelkednek, és természetesen ezzel együtt a munkadíj is egyre nagyobb és nagyobb. Nagyon sok ismerősünk járt sajnos úgy, hogy egy megfelelően kikalkulált felújítási költségvetés mellett is kicsúszott sajnos a keretből. Ilyen szempontból mi nagyon örülhetünk annak, hogy ezt az ötödik emeleti lakást választottuk, azonban arra mi sem gondoltunk, hogy a klímaszerelés tekintetében segítségre lesz szükségünk.

Az ötödik emelet ugyanis nyáron iszonyatosan magas hőmérsékletet ad számunkra, és én direkt azért nem szerettem volna már a kivitelezővel megcsináltatni a klímarendszert, mert iszonyatosan érzékeny vagyok rá, és olyan klímaszerelés csapatra van szükségünk, aki számomra is élvezhető és biztonságos klíma technikával dolgozik. Ilyen szempontból nem is kellett csalódunk, hiszen a djgépészet csapata tökéletes és maximális szinten élvezhető rendszert vezetett be az otthonomba. Bárkinek bátran ajánlom őket, biztos vagyok benne hogy nem fognak csalódni az eredményekben.